Пропусни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ.
Да преосмислим пространствата за култура и изкуство

Да преосмислим пространствата за култура и изкуство

Последните години на световна пандемия ни накараха сериозно да преосмислим начина, по който живеем и почиваме. Бяхме лишени от възможности за социални контакти и сериозно редуцирахме посещаемостта на културни събития, изложби, театри, концерти и т.н.

Дори и след отмяната на задължителното затваряне художествените галерии и музеи в световен мащаб се оказват със 77% по-малко посетители от преди.

Ограниченията на капацитета продължават да маргинализират връщането към нормалното за някои, но галеристите си остават будни през нощта. Те се чудят дали не е настъпила фундаментална промяна в начина, по който посетителите консумират произведенията.

Ние смятаме, че изкуството се преживява най-добре отблизо и лично. И може би точно сега е моментът галериите и индустрията да въведат иновации в използването на пространството и представянето, ако очакват посетителите да се завърнат.

Ние Ви предлагаме интересни решения с нашите продукти, чрез които заедно можем да преосмислим пространствата за култура и изкуство и начина на представяне на експонатите.

Потърсете ни за повече информация и конкретни предложения.

 

Дизайн, вдъхновен от дърветата и пчелите