Пропусни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ.

За Stretchy

Stretchy е изцяло нова концепция, създадена с грижа за планетата, бъдещето и функционалния дизайнерски дом, който винаги сте искали.

За Stretchy 

 

Наподобяващата пчелна пита структура на хартиените клетки, изграждащи мебелите на Stretchy, е изключителна иновация, която променя изоснови мебелната индустрия   

                             

С огромно внимание към детайлите и значително намаляване на вредните емисии в природата Stretchy Ви дава възможност да опитате нещо различно, превръщайки елементите в интериора и в екстериора в игра на цветове, форми и безброй трансформации.

                                

Продуктите на Stretchy са изработени от специална закалена крафт хартия, която е 100% естествена и биоразградима. Може да се разтяга свободно и да се сгъва до размерите на малка книга на принципа на акордеона.

Хартията на Stretchy е лека и гъвкава, изцяло приспособима към Вашите нужди. Тя е перфектната алтернатива на неразградимата пластмаса. В същото време уникалните ѝ клетки с шестоъгълна форма на пчелна пита имат силна носеща способност до 300 кг.

Мебелите на Stretchy дават много повече от очакваното и са изключително богати на форма и цвят, компактни и устойчиви.

Дизайнът им е съобразен с нуждите на градската среда, но поразително напомня на различни елементи от природата и е еднакво подходящ както за стилни интериорни решения, така и за изложения, рафтове за магазини, офиси, официални и семейни събития, градински пространства и обществени центрове.

Stretchy е носител на множество награди за дизайн и иновации.